Ingyenes Zsírégető kihívás

Eddz 4 napon keresztül 30 percet velünk és SOHA TÖBBÉ nem fogod azt érezni, hogy „én nem tudok lefogyni”!

Tanulj meg a LEGHATÉKONYABBAN fogyni, diéták és hosszú edzések nélkül! SEGÍTÜNK!

HAHÓ! Mielőtt tovább görgetsz…nézd meg a videót, FONTOS!

Legfontosabb infók:

Milyen edzéseken vehetsz részt a 4 nap alatt?

1. NAP

Zsírégető kardió edzés Szilvivel

ELŐADÁS: 5+1 tanács, hogyan fiatalodhatsz, akár 10 évet! (10 perc)

2. NAP

Comb-fenék edzés Zsófival

ELŐADÁS: 4+1 tanács, amikkel megszabadulhatsz a narancsbőrtől! (10 perc)

3. NAP

Hasizom erősítő edzés Szilvivel

ELŐADÁS: 4+1 tanács, amikkel megszabadulhatsz a hasi zsírpárnáktól! (10 perc)

4. NAP

Alakformáló edzés Évivel

ELŐADÁS: 4+1 módszer, ami segít elérni az álomalakod! (10 perc)

Már 18.500 társad szabadult meg a felesleges kilóktól a módszerünk segítségével!

Próbáld ki Te is, LEGYÉL KIEGYENSÚLYOZOTTABB, FITTEBB ÉS MAGABIZTOSABB! 

Toth Judit
Toth Judit
Tovább olvasom
Kedves Fittkontrol csapat, nagyon örülök, hogy február óta csatlakozhattam a klubhoz Általatok a mozgás újra a mindennapjaim része lett. Heti 3 vagy 4 szer is tornázom veletek. Szilvi walking edzesei segítenek a reggeleket beinditani vagy a piletessel megnyugodni. Számomra a szuper kedvességetek és közvetlenségetek mellett nagyon szeretem, hogy nem csak ti edzők vagytok a képernyőn hanem mosolygós klubtagokat is láthatunk. Sajnos fogyás még nem indult el, de viszont a hát problémáim teljesen megszűntek. Köszönöm❤️❤️
Szilágyi Nikoletta
Szilágyi Nikoletta
Tovább olvasom
Rengeteg energiám lett,tornázok veletek imádom minden percét,jó hangulatban telnek az edzések. Mindig tudtok motiválni,nem elhanyagolandó hogy 17kg-val kevesebb vagyok és sohase éheztem,a tésztát nehéz volt elhagyni de erre is kaptam a csoportból sok ötletet mivel lehet pótolni. Minden hónapban új étrend,minden hétre edzésterv,a videotár amit imádok és úgy ahogy vagytok szuper csapat szuper sok segítséggel. Sose váltanák másra,köszönöm hogy a része lehetek 🥰😉
Nagy Katalin
Nagy Katalin
Tovább olvasom
Sokat erősödtem, fejlődött az akaraterőm, bár lenne mit gyúrni rajta.Nem fogytam, de nem is híztam azóta.Azért szeretek veletek mozogni, mert nagyon változatos, színes,mindent átmozgató a tornáitok,nagyon motiváló, kedvcsináló zenékre tornázunk.Jó csapat, kedvesek és segítőkészek vagytok.Örülök, hogy titeket választottalak!Köszönöm a munkátokat!😘
Aranyosi Gabriella
Aranyosi Gabriella
Tovább olvasom
Nagyon szeretem, hogy nálatok több mozgásformából tudok választani. Kedvencem a walking és Tibor egyensúly gyakorlatos pilates órái. Kiválaszthatom azt is, kivel akarok edzeni. Mivel mindegyikőtök más habitusú, így magamra tudom szabni az edzést. Sok táplálkozási tanácsot kaptam, amit igyekszem beépíteni az életembe. Gondolkoztam a csomagváltáson is, de nem használnám ki eléggé, így egyelőre marad minden így, ahogy most van. Ez is gazdag kínálat,köszönöm! 🙂
Makádi Katalin
Makádi Katalin
Tovább olvasom
Olyan csapatot alkottok és veletek mi is, ami inspiráló, motiváló számomra, időnként az az érzésem, hogy az összeállított edzés programmal ti is versenyeztek egymással amiből mi profitálunk a legtöbbet, mert a maximumot hozzátok ki belőlünk. Igazi coachok vagytok számomra és csoda jó dolog, hogy vannak melletetek segítők, mert ettől még közvetlenebb, még életszagúbb az egész és várom a következő online alkalmat. Köszönöm, hogy részesei lettetek a mindennapjaimnak!
Sztancs Erzsébet
Sztancs Erzsébet
Tovább olvasom
Hetente 4- 5 alkalommal tornázom Veletek. Az élő edzéseket nagyon szeretem és a nagy kedvenc a walking és a walking dance. Nekem nagyon tetszik, hogy otthon tornázhatok, mégsem vagyok egyedül. 🤩 A videótárban pedig kedvemre válogathatok😍 Nagyon örülök hogy IDE találtam! Jól érzem itt magam. Sokat formálódtam, a kilók is elindultak lefele, de bőven van még teendőm. Igyekszem 😊.
Pánczél Klára
Pánczél Klára
Tovább olvasom
Nagyon szeretem Szilvi walking óráit a 15 perces pilátest és táncos edzéseket. Amiben mások vagytok hogy ugyan személyesen még nem találkoztunk, olyan mintha régi jó ismerősökkel edzenék együtt. Kedvesek vagytok, nincs öndicséret és semmi olyan amit nem bírok elviselni. Üde színt visztek a napjaimba !
Dajka Mihály
Dajka Mihály
Tovább olvasom
Nagyon sok pozítív dolgot kaptam tőletek. Olyanok vagytok nekem mint egy nagy család akikre bármikor és bármiben lehetszámitani és ezért nagyon hálás vagyok nektek 😇. Imádom az edzéseiteket mert mindig megtalálom benne azt amire ép szükségem van ha tehetem minden nap edzek külön kedvenc edzésem nincs mindegyiket imádom 😇.
Reisch Szilvia
Reisch Szilvia
Tovább olvasom
Heti 4-5 napot tornázom már fél éve a csapattal és ezt a kitartást, a kezdeti nehézségek ellenére tudom tartani, mert motiváló mindegyik edző, az élő edzések jó hangulatúak és magával ragad az a hév és tudàs, amit átadnak az edzők ilyenkor. Azóta sokkal erősebb, energikusabb vagyok és nem mellesleg 10 kilótól szabadultam már meg, ami eddig évekig nem sikerült. Életmódot vàltoztattam, jobban odafigyelek, h mi kerül a tányeromra, de a rendszeres sport már az életem része és ezt az egész csapatnak köszönhetem! Hàlás vagyok, h itt lehetek! Köszönöm 💞
Benedek Éva
Tovább olvasom
Kb. 10 kg-ot fogytam, minden fogyókúra és éhezés nélkül. Nagyon sokat segítettek a minden korosztalynak és edzettségi szintnek megfelelő edzések, szimpi edzőkkel és a változatos étrend. Amiben még mások vagytok az sok motiváló előadás, a pozitív kisugárzás, a családias hangulatú beszélgetések, nagyon jó érzés itt lenni veletek a klubban. ❤️🤸‍♂️🤗
Előző
Következő

Hogyan fognak zajlani a közös edzések?

Fitt Klub edzők

A kihíváson valós időben fogunk edzeni úgy, hogy a képernyő előtt mondjuk és mutatjuk a gyakorlatokat!

Neked mindössze annyi a dolgod, hogy…

Nyugi! Csak ezek fognak kelleni:

A Ha most úgy érzed "nekem ez tuti nem fog menni"...NYUGI SEGÍTÜNK!

A kihívás során beléphetsz egy zárt Facebook csoportba, ahol minden nap motiválni fogunk és megoszhatod a sikerélményeid a többiekkel!

Van még egy MEGLEPETÉSÜNK számodra!

táplálkozási terv

Ha most csatlakozol a 4 napos zsírégető kihívásunkhoz, akkor AJÁNDÉKBA KÜLDJÜK a 9.990 Ft értékű, 7 napos haslaposító mintaétrendünket bevásárlólistával, amivel:

Siess! Már csak ennyi ideig tudsz jelentkezni:

Miért találtuk ki, hogy elindítjuk ezt a 4 napos Zsírégető kihívást?

Célunk, hogy a kihívás keretében 10.000 embernek segítsünk, önmaguk jobb és edzéségesebb változatává válni az edzések segítségével!

Mottónk: „Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk!” (Arisztotelész)

Célunk, hogy…

Kezdj egy új életet, legyél önmagad legjobb változata, mert megérdemled!

Miért bízhatsz bennünk? Mert ÉRTED DOLGOZUNK!

Megújulást, támogatást adunk, hogy felismerd képességeidet, kihozd magadból a legjobb formád, fitt és vonzó legyél. Segítünk megvalósítani kitűzött céljaidat és fenntartani motivációdat.

Azért dolgozunk minden nap, hogy Te…

tapasztalat
0 év
megtartott óra
0 db
velünk sportolnak
0
klub tagjaink
0
Scroll to Top