fbpx

Töltsd le az ingyenes
minta étrendet

Nézd meg kötelezettségek nélkül dietetikusunk által készített minta étrendet, amely segíthet az egészségesebb életmód elérésében!

FONTOS: az étrend használatából eredő esetleges egészségügyi problémákért felelősséget nem vállalunk. Jelen étrend csak mintaként, szemléltető eszközként szolgál. A Fittkontroll programban résztvevők minden esetben dietetikus által összeállított, egyénre szabott étrendet kapnak. Emiatt minden esetben konzultálj az orvosoddal, dietetikusoddal mielőtt ezt vagy bármilyen más étrendet kipróbálsz!

Az étrend önmagában nem oldja meg az egészségügyi problémákat.

mit kell tudnod?

minta étrend

 

Szeretnél egészségesebben táplálkozni?
Tudod, hogy fontos a megfelelő minőségű élelmiszereket és ételeket fogyasztani. De nem tudod, hogy mikor mit egyél? 

Akkor az INGYENES minta étrend segítséget fog adni!

Töltsd el és nézd meg kötelezettségek nélkül az 1 hetes minta étrendet, ami segíthet az egészséges életmód kialakításában!
Az étrend
Krausz Enikő dietetikusunk által lett összeállítva, ugyanakkor fontos tudnod, hogy ez csak egy minta, egy szemléltető eszköz. 

Egy étrend kialakítása mindig egyénre szabott. A Fittkontroll Programban résztvevők részére biztosítunk dietetikus szakértővel való konzultációt.

Amennyiben tőlünk szeretnél segítséget kapni a megfelelő táplálkozás, a saját egyéni étrended kialakításában csatlakozz a következő Fittkontroll Programhoz. 

FONTOS: a letölthető étrend használatából eredő esetleges egészségügyi problémákért felelősséget nem vállalunk. Jelen étrend csak mintaként, szemléltető eszközként szolgál. A Fittkontroll programban résztvevők minden esetben dietetikus által összeállított, egyénre szabott étrendet kapnak. Emiatt minden esetben konzultálj az orvosoddal, dietetikus vagy táplálkozási szakértővel mielőtt ezt vagy bármilyen más étrendet kipróbálsz!

Minta étrend letöltése

töltsd ki az űrlapot