Online edzések

MotiBro szuper rendszerét használjuk az adminisztráció során.
Kérjük, hogy JELENTKEZZ BE az órákra, és vásárolj előre ÓRAJEGYET vagy BÉRLETET.

 

Hogyan működik Online edzésünk?

A modern technológiának köszönhetően a Fitt Kontroll edzői csapata lehetőséget ad arra, hogy otthonod kényelméből nagyszerű edzők irányítása mellett edz.

Egyszerűen! Hetente több élő streaming fitneszórát közvetítünk az edzőteremből, ehhez nem kell más, mint internetkapcsolat és egy számítógép, táblagép vagy okostelefon. Nincs más dolgod, mint regisztrálni, kiválasztani az edzést az órarendben és elkezdeni az edzést.

Minden edzést élőben közvetítünk, de nem kell attól tartanod, hogy valamelyikről is lemaradsz. Az edzés felvétele 24 órán belül elérhető, így másnap délelőtt is megcsinálhatod.  

Az online edzéseink segítségével sok időt takaríthatsz meg, mindössze néhány kattintás és kezdődik az edzés. Akár együtt is edzhet a család.

Kattints az órarendben, és tervezd meg edzéseidet!

Kérdések és válaszok

A MotiBro szuper rendszerét használjuk az adminisztráció során. Első alkalommal regisztálj, majd JELENTKEZZ BE az edzésre, vásárolj ÓRAJEGYET vagy BÉRLETET: https://fittkontroll.hu/online-edzes-bejelentkezes/             

Második lépés, töltsd le a ZOOM programot, és telepítsd a számítógépedre! Az élő-zoom edzésekhez kezdés előtt 5 perccel tudsz csatlakozni.

Igen, Motibroban az aktivitás menüben, 24 órán belül visszanézhető.

Internetre, lejátszó eszközre, és a Motibro alkalmazásra, illetve egy tornaszőnyegre lesz szükséged.

Kezdésnek a Pilates és a Fittwalking edzéseket javasoljuk.

Az edzés kezdése előtt 5 órával már nem lemondható.

Scroll to Top