Őszi megújulás

Kérjük segíts, töltsd ki kérdőívünket, hogy hatékonyan tudjunk támogatni a programunkkal!

Nyár végén nem csak az iskolákba csengetnek be, újra előtérbe kerülnek a fitness célok, elkezdünk rendszeresebben edzeni. 10 év tapasztaltatunk szerint, nyár végén többen szeretnének megújulni, mint év elején januárban.

Valóban az ősz kiváló alkalom a megújulásra, hogy jobban fókuszáljunk az egészségünkre, és fittségünkre.

Csapatunkkal szeptemberben készülünk egy ingyenes 5 napos fitt életmód minikurzussal, amivel szeretnénk segíteni abban, hogyan érhetünk el tartós eredményeket, hogyan lehetünk energikusabbak, egészségesebbek.

 

Kérjük segíts, töltsd ki kérdőívünket, hogy hatékonyan tudjunk támogatni a programunkkal!
Nagyra értékeljük a segítségedet, ezért a kérdőívet beküldők között 1 online fitness bérletet sorsolunk ki ajándékba, amivel bárhonnan csatlakozhatsz élő-online edzéseinkhez.

Válaszaidat várjuk vasárnap (augusztus 28.) 20 óráig.
Sorsolás időpontja: augusztus 29. 10 óra.

Köszönjük segítségedet: Fittkontroll csapata

Csapatunkkal hisszük, hogy a rendszeres mozgással, a változatos táplálkozással, nem csak vonzóbbak és magabiztosak leszünk, hanem hosszabb és jobb életminőségben élhetünk.

Olyan programokat készítünk, amelyek nem a lemondásokról, a fogyókúrákról szólnak.

Életviteli rendszereket alakítunk ki, melyben a megújulásra vágyókat belülről kifelé fejlesztünk, lépésről lépésre. Az egészség és a fitnesz ne a lemondásokról szóljanak, alakítsunk ki egy kiegyensúlyozott életvitelt.

Segítünk abban, hogy klienseink szeressék testüket és törődjenek is vele a mozgalmas életük közepette, élethosszig fittek maradjanak.

Gróf Szilvia – Fittkontroll Sport és rekreációszervező

Scroll to Top