Pilates & Walk 30 napos ONLINE kihívás augusztus 15-től!

újrakezdő Nyári fitness program mindenkinek

Csatlakozz a kihívásunkba és tapasztald meg, hogy milyen egyszerű elkezdeni rendszeresen mozogni, érezd hogyan képes átalakítani a testedet és közérzetedet a Pilates és a Walk edzés.

Miért érdemes részt venned a kihívásunkban?

A Pilatesnek köszönhetően tónusossá vállnak izmaid, magabiztos lesz a testtartásod, rövid időn belül enyhülnek mozgásszervi problémáid. Walk edzésünkkel pedig olvadnak le rólad a kilók, fejlődik az állóképességed, nem kapkodod majd a levegőt a lépcsőn felfelé.

30 napon keresztül, napi 30 perc csak! Csatlakozz online kihívásunkhoz!

A kihívás vezetői

Gróf Szilvia és Gróf Tibor, a Fittkontroll online fitness vezetői, egy virtuális edzőterem, amely hatékony edzéseket biztosít elfoglalt nők és férfiak számára, élő-online edzéseikkel, és Fittkontroll Klubjukkal.

„Csapatunkkal hisszük, hogy a rendszeres mozgással, a változatos táplálkozással, nem csak vonzóbbak és magabiztosak leszünk, hanem hosszabb és jobb életminőségben élhetünk. Olyan programokat készítünk, amelyek nem a lemondásokról, a fogyókúrákról szólnak. Életviteli rendszereket alakítunk ki, melyben a megújulásra vágyókat belülről kifelé fejlesztünk, lépésről lépésre. Az egészség és a fitnesz ne a lemondásokról szóljanak, alakítsunk ki egy kiegyensúlyozott életvitelt. Segítünk abban, hogy klienseink szeressék testüket és törődjenek is vele a mozgalmas életük közepette, élethosszig fittek maradjanak.”

Fittkontroll 2021 | *Adatkezelés | Impresszum

Scroll to Top