Pilates & Walking 30 napos ONLINE torna program

Napi 30 perc Hátfájdalmak ellen

Csatlakozz programunkba és tapasztald meg, hogy milyen egyszerű elkezdeni rendszeresen mozogni, érezd hogyan képes átalakítani a testedet és közérzetedet Pilates és Walking edzéseink.

Jelentkezési határidő: 2022. november 16. 20:00 óra

Miért érdemes részt venned a programunkban?

A Pilatesnek köszönhetően tónusossá vállnak izmaid, magabiztos lesz a testtartásod, rövid időn belül enyhülnek mozgásszervi problémáid. Walking edzésünkkel pedig olvadnak le rólad a kilók, fejlődik az állóképességed, nem kapkodod majd a levegőt a lépcsőn felfelé.

Napi 30 perc az egészségedért! Csatlakozz online torna programunkba!

A program vezetője

Gróf Szilvia - Egészségfejlesztő tréner

„Csapatunkkal hisszük, hogy a rendszeres mozgással, a változatos táplálkozással, nem csak vonzóbbak és magabiztosak leszünk, hanem hosszabb és jobb életminőségben élhetünk. Olyan programokat készítünk, amelyek nem a lemondásokról, a fogyókúrákról szólnak. Életviteli rendszereket alakítunk ki, melyben a megújulásra vágyókat belülről kifelé fejlesztünk, lépésről lépésre. Az egészség és a fitnesz ne a lemondásokról szóljanak, alakítsunk ki egy kiegyensúlyozott életvitelt. Segítünk abban, hogy klienseink szeressék testüket és törődjenek is vele a mozgalmas életük közepette, élethosszig fittek maradjanak.”

Fittkontroll 2021 | *Adatkezelés | Impresszum

Scroll to Top