Pilates & Walking 5 napos INGYENES ONLINE kihívás 01.09-01.13.

Éj év, új én!

Kezd a napot 15 perces edzéseinkkel, hogy fittebb legyél 2023-ban! 

Miért érdemes részt venned?

A kihívás programja

A Pilatesnek köszönhetően tónusossá vállnak izmaid, magabiztos lesz a testtartásod, enyhülnek mozgásszervi problémáid. Walking kardió edzésünkkel pedig olvadnak le rólad a felesleges kilók, egy igazán motiváló és hatékony otthoni gyalogló edzésprogram.

5 nap, napi 15 perc az egészségedért! Csatlakozz online kihívásunkhoz!

A kihívás vezetői

Gróf Szilvia és Bánki Zsófia, a Fittkontroll online fitness edzői, egy virtuális edzőterem, amely hatékony edzéseket biztosít elfoglalt nők és férfiak számára, élő-online edzéseikkel.

„Csapatunkkal hisszük, hogy a rendszeres mozgással, a változatos táplálkozással, nem csak vonzóbbak és magabiztosak leszünk, hanem hosszabb és jobb életminőségben élhetünk. Olyan programokat készítünk, amelyek nem a lemondásokról, a fogyókúrákról szólnak. Életviteli rendszereket alakítunk ki, melyben a megújulásra vágyókat belülről kifelé fejlesztünk, lépésről lépésre. Az egészség és a fitnesz ne a lemondásokról szóljanak, alakítsunk ki egy kiegyensúlyozott életvitelt. Segítünk abban, hogy klienseink szeressék testüket és törődjenek is vele a mozgalmas életük közepette, élethosszig fittek maradjanak.”

Fittkontroll 2021 | *Adatkezelés | Impresszum

Scroll to Top