fbpx

Hogyan lehetsz 4 hét alatt fittebb?

A megoldás: TESTREFORMÁLÓ PROGRAM

Beköszöntött az ősz!
Ez egy kiváló évszak arra, hogy megújuljunk kívül-belül, és formába hozzuk magunkat. Itt az idő, hogy megerősítsük immurendszerünket és testünket a téli hónapokra.

A sikeres életmód egyik alappillére testünk formálása, mely módszertanunk szerint 4 lépésből épül fel. 28 napos programunkban ezt a 4 lépést tanítjuk meg és tesszük mindennapi szokássá.

Életkortól függetlenül mindenkiben megvan a lehetőség, hogy kezébe vegye a Sorsát, elinduljon a fejlődés útján, hisz testünk vagy fejlődik vagy leépül!

Dönts a fejlődés mellett, légy fitt és energikus!

Miből áll a testreformáló program

Állapotfelmérés és Célkitűzés

 • Kezdő és záró állapotfelmérés
 • Célkitűzés, mérföldkővek
 • Életmódnapló kontrollálás

Változatos Edzések

 • Választható élő-online és fitness termi edzések
 • Saját testsúlyos erősítő edzések
 • Zsírégető kardió edzések
 • Nyújtó edzések

Táplálkozási rendszer

 • Étrend
 • Élelmiszerlista
 • Receptek
 • Glutén és laktózmentes ételek

Mi vár rád a program alatt

 • Közösen indul a csapat állapotfelméréssel, egyéni célkitűzéssel
 • Nem kell írásos anyagot tanulmányoznod, az élő-online konzultációkon megbeszéljük a lépéseket és támogatunk
 • Heti étrendjavaslatunkból kedvedre válogathatsz, ráadásul elég kétnaponta főznöd
 • Edzéseidet a saját időbeosztásodhoz igazíthatod, hiszen videótárunkból bármikor és bárhol edzhetsz
 • Egy motiváló csapat tagja leszel, zárt facebook csoportban napi szinten segítjük egymást

Neked való a programunk, ha:

 • Időhiányban szenvedsz, otthoni megoldásokat keresel
 • Egészségesebb és fittebb akarsz lenni
 • Egyszerű megoldásokat keresel, ami a mindennapokba is beépíthető
 • Készen állsz a megújulásra

 

Fitness termi vagy online edzés

Bérleteddel csatlakozhatsz élő-online edzésinkhez vagy móri fitness termeink edzésein is felhasználhatod.

100% pénzvisszafizetési Garancia

Ha úgy éreznéd, hogy ez a program minden előzetes várakozásod ellenére nem azt adja, amire számítottál, semmi gond!
Kérlek, jelezd az első két hétben, és visszautaljuk a program árát.

Edzés Videótár

Ha lemaradnál az élő edzésről, videótárunkból 28 napig kedvedre válogathatsz edzéstípusainkból.í
Akkor edzel amikor akarsz, és ott, ahol szeretnéd!

Aki a segítségedre lesz, és végigvisz az úton:

Gróf Szilvia

Megújulást, támogatást adok, hogy felismerd egyediséged, kihozd magadból a legjobb formád, magabiztosan, vonzóan éld az életedet.

2012. óta dolgozom csoportos és személyi edzőként. Férjemmel, és most már 4 edzőtársammal mindennap azon dolgozunk, hogy a hozzád hasonló embereknek, akiknek fontos az egészsége, segítsünk a céljaik elérésében; legyen az jó formába kerülni, fitten élni vagy egy teljes életmódváltás.

Célom, és vágyam azoknak az embereknek segíteni, akiknek fontos a testi-lelki egészség. Akik alkatukhoz, adottságaikhoz mérten szeretnék testüket formálni, akik szeretnének vonzóan kinézni, akikkel reális célokat tudunk együtt kitűzni, és nem sanyargatják magukat azzal, hogy valaki másra szeretnének hasonlítani, vagy azzal, hogy barbibaba alakot szeretnék elérni. Mindenkiben van szuperképesség, vonzó külső jegy, és nekünk ezt kell megtalálni!

„ Az egészség nem egyetlen tett,

hanem szokásaink összessége.

Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk. ” – Arisztotelész

Akik már részt vettek a programon

Mindenhol azt hangoztatják, fogadd el magad, ducin is szép lehetsz. Nekem ez nem megy, emlékszem milyen voltam vékonyan, nem tudom elfogadni a mostani testem,így a fogyás miatt csatlakoztam. Őszintén kicsit szkeptikus voltam, már rákerestem pár programra a facebookon, de mindegyik szinte csak arról szólt, hogy ezt a port vedd meg, meg ezt az étrend kiegészítőt. Én nem így szeretnék fogyni, hanem önerőből.

Sokmindenben segített, kitartóbb lettem (nem ismerek magamra, max 1 hétig bírtam egészségesen étkezni, rendszeresen mozogni), önbizalmat adott, hogy én is meg tudom csinálni. Az edzéseken mindig van egy személy aki motivál (vagy az edző, vagy aki 2szer annyi idős mint én mégis végig csinálja megállás nélkül, vagy pl egy 3 gyerekes bomba anyuka aki sokszor a lányaival csinálja végig. Segített megtanulni, hogy nem kell feltétlenül éhezni, ha fogyni szeretnék. Így is ehetek finom ételeket. Rámutatott a program, hogy sokszor felesleges kalóriát vittem be.

Azért ajánlanám mert tényleg hatékony, motiváló, nem kell éhezni, mind az online mind az edzőtermi edzések élvezhetőek, végig csinálhatóak. Tetszik, hogy egy jó közösség tagja lehettem.

Haraszti-Dubecz Nóra

A karantén számomra nem sok pozitívot hozott, nagyon elhanyagoltam magam itthon, online edzéseket sem tudtam a gyerekek mellett végig csinálni. Nem éreztem már jól magam a bőrömben. Fittebb, energikusabb szerettem vna lenni. Nem utolsó sorban jó példát szeretnék mutatni gyerekeimnek.

A program segített nekem újból a helyes táplálkozás beállítására, amit persze elméletben tud az ember, de a csoporttal egyszerűbb végig csinálni. 😊 Segítjük egymást. 😊

Mindenki a hosszú, egészséges életre vágyik, ahhoz elengedhetetlen a sport,a helyes táplálkozás. Én már tapasztalatból tudom,h ezzel a programmal csak nyerni lehet. Segít a helyes rutin kialakításában.
Sokan panaszkodnak,h nincs idejük sportolni járni. Arra tökéletes megoldás az online edzés! Nálunk sem volt egyszerű eleinte, de már megszokták,h elvonulok 40percre, és addig apás idő van. Ehhez ki sem kell mozdulni otthonról. Szuper,h vidszanézhető, így tényleg akkor lehet sportolni, mikor akarunk.

Nincs kifogás! 😊

Ballai Erika

Miért csatlakoztál?

Hiányzott a sport, hiányzottak az edzőim és iszonyatosan elkezdett fájni a derekam a mozgáshiány és az ülőmunka miatt. Persze pár pilates edzés után elmúlt a fájdalom, amit hálásan köszönök Szilviéknek!

Miben segített neked a program?

Az ismerőseim nagy része hízott a karantén alatt. Én nem, sőt fogytam, izmosodtam.

Miért ajánlanád másnak?

Mert kényelmes, csak bekapcsolod a telefont vagy a számítógépet, átöltözöl és lehet edzeni. Nem kell odautazni a terembe, rögtön le tudsz utána zuhanyozni. A másik fontos dolog, hogy amíg megnézel egy x,y edző videóját abban ugyanazok a gyakorlatok vannak, én ezeket hamar megunom. Szilviék mindig variálják az edzéseket, nem unom meg, más testrészeket mozgatunk át hiába ugyanarról a típusú óráról van szó.

Nagy Berni

válassz csomagot

Hisszük, hogy a rendszeres mozgással, a változatos táplálkozással, nem csak vonzóbbak és magabiztosabbak leszünk, hanem hosszabb és jobb életminőséget élhetünk.

Benned van a lehetőség, hogy kihozzd magadból a legjobbat, a legerősebbet.

Dönts és fejlődj velünk!

2020 Fitt Kontroll | Adatkezelési tájékoztató | ÁSZF