
Hozzávalók 4 személyre:
ELSŐ LÉPÉS:
A megtisztított hagymát felkockázzuk és 1 evőkanál olajon megpároljuk.
MÁSODIK LÉPÉS:
Hozzáadjuk a gombát és pár percig pirítjuk, majd rádobjuk a megmosott, megtisztított, nagyobb darabokra vágott májat, és ezzel is pirítjuk néhány percig.
HARMADIK LÉPÉS:
Belekeverjük a felkockázott zöldpaprikát, répát, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a borsót, felöntjük a vízzel, hozzákeverjük a paradicsompürét, és addig főzzük, amíg minden meg nem puhul.
NEGYEDIK LÉPÉS:
A húst sózzuk, borsozzuk és kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük, majd a raguval, tetszőleges körettel tálaljuk ( pl. főtt burgonya, tepsiben sült burgonya, burgonyagombóc).