csirkecombfilé budapest módra

Hozzávalók 4 személyre:

Elkészítés:

ELSŐ LÉPÉS:

A megtisztított hagymát felkockázzuk és 1 evőkanál olajon megpároljuk.

MÁSODIK LÉPÉS:

Hozzáadjuk a gombát és pár percig pirítjuk, majd rádobjuk a megmosott, megtisztított, nagyobb darabokra vágott májat, és ezzel is pirítjuk néhány percig.

HARMADIK LÉPÉS:

Belekeverjük a felkockázott zöldpaprikát, répát, megszórjuk pirospaprikával, beletesszük a borsót, felöntjük a vízzel, hozzákeverjük a paradicsompürét, és addig főzzük, amíg minden meg nem puhul.

NEGYEDIK LÉPÉS:

A húst sózzuk, borsozzuk és kevés olajon mindkét oldalát pirosra sütjük, majd a raguval, tetszőleges körettel tálaljuk ( pl. főtt burgonya, tepsiben sült burgonya, burgonyagombóc).

További ebéd ötletek:

Scroll to Top