
Hozzávalók 2 adaghoz:
ELSŐ LÉPÉS:
A rizst kétszeres mennyiségű sós vízben megpároljuk alacsony lángon.
MÁSODIK LÉPÉS:
A páchoz minden hozzávalót jól összekeverünk.
HARMADIK LÉPÉS:
A csirkemelleket apróra vágjuk, majd az elkészített pácba forgatjuk és hagyjuk őket állni a pácban legalább 15 percig.
NEGYEDIK LÉPÉS:
Egy lábosban vagy wokban, forró olajon üvegesre pirítjuk a finomra vágott hagymát. Ezután hozzáadjuk a bepácolt húst a maradék páccal, és erős lángon kb 3 percig sütjük.
ÖTÖDIK LÉPÉS:
Ezután kis lángon kb 10 percig főzzük a húst. Ha szükséges, kevés vízzel felengedhetjük.
HATODIK LÉPÉS:
10 perc elteltével keverjük össze a földimogyorót, a zöldbabot, és főzzük még 5 percig az ételt.
HETEDIK LÉPÉS:
Vágott újhagymával/petrezselyemmel megszórva főtt rizzsel együtt tálaljuk.