
Hozzávalók 2 db-hoz
ELSŐ LÉPÉS:
A túrót, édesítőt, citromlevet, mandulalisztet egy müzlistálban keverd ki.
MÁSODIK LÉPÉS:
A rizslapokat meleg vízbe áztasd be egyesével. 1 batyuhoz 3 lap kell, először csak az elsőt tedd a meleg vízbe, kb 20 mp múlva kiveheted kézzel, nem baj ha a széle picit aláragad, és így tovább mind a 3-mal. Egy deszkán úgy helyezd egymás mellé a lapokat, hogy fedjék egymást.
HARMADIK LÉPÉS:
A krém felét tedd a közepére és hajtogasd be batyu formára a rizslapot minden oldaláról. Ha ez kész, készítsd el a másik batyut is.
NEGYEDIK LÉPÉS:
Egy szilikon ecset segítségével kend le vékonyan a tetejüket és hőlégkeverésen vagy Air-Fryerben 220 fokon süsd 20 percig. Ha nem vagy tojásérzékeny, azzal is lekenheted és sokkal szebb színe lesz.
ÖTÖDIK LÉPÉS:
Várd meg míg kihűl és fogyaszthatod is.
Tápérték mandulaliszttel, Quark-al:
1 db 282 kcal, 44 g szénhidrát, 23 g fehérje, 3,5 g zsír