
Hozzávalók 24 kosárkához:
ELSŐ LÉPÉS:
A tésztát készítsd el a Villámpizza receptje alapján (én dupláztam a mennyiségét), oszd szét kb 24 kis gombócra és egy szilikonos muffinformát bélelj ki velük, hogy magas pereme legyen ( én 2 részletben sütöttem, mert csak 12-es formám volt). 240 fokon alsó-felső sütési fokozaton süsd elő 7-8 percig, hogy ne ázzon el a tészta. Én picit sodrófával kinyújtogattam őket, hogy laposabbak legyenek.
MÁSODIK LÉPÉS:
A feltét hozzávalóit a sajt kivételével keverd össze egy tálban és tegyél minden kosárkába kb 1,5-2 evőkanálnyit.
HARMADIK LÉPÉS:
Tegyél a tetejére egy kis darab sajtot vagy sörélesztőpelyhet és süsd további 10-12 percig.
NEGYEDIK LÉPÉS:
Várj pár percet, mielőtt kiveszed a kosárkát, mert forró. Tökéletes reggeli, útravaló. Én tökmagolajos rukkolát ettem hozzá.