csirkecombfilé kínai módra

Hozzávalók 4 adaghoz:

Elkészítés:

ELSŐ LÉPÉS:

2 ek kókuszolajon süsd a csíkokra vágott csirkét amíg rózsaszín nem lesz, folyamatosan kevergesd. Mivel a szójaszósz sós, ezért finoman bánj a sózással.

MÁSODIK LÉPÉS:

Add  hozzá a szójaszószt, a káposztát (csíkokra vágva), és 2-3 perig főzd, hogy puhuljon a káposzta.

HARMADIK LÉPÉS:

Ezután add hozzá a brokkolit, karfiolt és a curry port. Pirítsd össze pár percig.

NEGYEDIK LÉPÉS:

Végül keverd hozzá a felvágott hagymát és ezzel is pirítsd 2-3 percig.

ÖTÖDIK LÉPÉS:

Kóstold meg, ha szükséges, sózd még. Nyers földimogyoróval is megszórhatod.

További ebéd ötletek:

Scroll to Top