
Hozzávalók 2 adaghoz:
ELSŐ LÉPÉS:
A hagymát, a padlizsánt és a cukkiniket kb. 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk, a fokhagymát felszeleteljük.
MÁSODIK LÉPÉS:
Felhevített olajra dobjuk a zöldségeket, és végig magas lángon kb. 5 percig pirítjuk, majd hozzádobjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk a szárított zöldfűszerekkel.
HARMADIK LÉPÉS:
Folytatjuk a pirítást kb. 4 percig, majd felöntjük a darabolt paradicsommal. Addig rotyogtatjuk alacsony lángon, amíg az egész összeért és megfőttek a zöldségek.
NEGYEDIK LÉPÉS:
A csirkemellet hosszában félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd a zablisztbe mártjuk, azután a tojásba, végül a zabpehelybe.
ÖTÖDIK LÉPÉS:
Ha kész vagyunk a panírozással, egy sütőpapíros tepsire fektetjük a hússzeleteket, egy szilikon ecsettel vékonyan megkenjük olajjal mindkét oldalát és 220 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük, (Air Fryerben is jó).