fűszeres zöldséges csirkenyárs

Hozzávalók 2 nyárshoz:

Elkészítés:

ELSŐ LÉPÉS:

A csirkét  és a zöldségeket kockázd fel.

MÁSODIK LÉPÉS:

A hurkapálcikákat akár áztasd vízbe 20-25 percre, így garantáltan nem fog megégni és megfeketedni.

HARMADIK LÉPÉS:

Az olajat keverd össze sóval, borssal, rozmaringgal és zúzott fokhagymával, majd forgasd bele a csirkemellet.

NEGYEDIK LÉPÉS:

A csirkdarabokat a zöldségekkel felváltva húzd nyársra, és közepesen meleg serpenyőben süsd elő oldalanként két-három percig, míg a közepe is jól átsül.

ÖTÖDIK LÉPÉS:

Ha a sütőbe rakod, érdemes a tepsit fóliával kibélelni. Süsd 170 fokon körülbelül 20-25 percig.

HATODIK LÉPÉS:

A lényeg, hogy többször átforgasd. Hidegen, melegen egyformán finom.

További vacsora ötletek:

Scroll to Top