
Hozzávalók 2 nyárshoz:
ELSŐ LÉPÉS:
A csirkét és a zöldségeket kockázd fel.
MÁSODIK LÉPÉS:
A hurkapálcikákat akár áztasd vízbe 20-25 percre, így garantáltan nem fog megégni és megfeketedni.
HARMADIK LÉPÉS:
Az olajat keverd össze sóval, borssal, rozmaringgal és zúzott fokhagymával, majd forgasd bele a csirkemellet.
NEGYEDIK LÉPÉS:
A csirkdarabokat a zöldségekkel felváltva húzd nyársra, és közepesen meleg serpenyőben süsd elő oldalanként két-három percig, míg a közepe is jól átsül.
ÖTÖDIK LÉPÉS:
Ha a sütőbe rakod, érdemes a tepsit fóliával kibélelni. Süsd 170 fokon körülbelül 20-25 percig.
HATODIK LÉPÉS:
A lényeg, hogy többször átforgasd. Hidegen, melegen egyformán finom.