Gluténmentes muffin mandulalisztből

Hozzávalók 12 db-hoz:

Elkészítés:

ELSŐ LÉPÉS:

A sütőt melegítsd elő 175 fokra, alsó-felső sütési fokozatra.

MÁSODIK LÉPÉS:

 Egy tálban keverd össze a száraz hozzávalókat: a mandulalisztet, a sütőport, a zabpelyhet és a fahéjat.

HARMADIK LÉPÉS:

Egy másik tálban keverd el a tojásokat az édesítővel, csorgasd hozzá a kókuszolajat, végül adagold bele a tejjel felváltva a zabpelyhes mandulalisztet.

NEGYEDIK LÉPÉS:

Robotgéppel keverj belőle sima tésztát. A muffinsütő mélyedéseit béleld ki papírral, ezekben oszd el a tésztát. Told a sütőbe kb 30 percre (annyi időre, amíg a beleszúrt késre nem ragad rá a tészta)

Tápérték 1 muffinban: 

Kalória:  218 kcal

Fehérje:  7.1 g

Szénhidrát: 7.9 g

Zsír:  17.6 g

További útravaló ötletek:

Scroll to Top