Grillezett zöldséglasagne darált hússal

Hozzávalók 4 adaghoz:

Elkészítés:

ELSŐ LÉPÉS:

A finomra aprított hagymát és fokhagymát 4-5 perc alatt átpirítjuk az olívaolajon, tedd hozzá a darálthúst,  sózzuk, borsozzuk, majd amikor kifehéredett a hús, akkor felöntjük a passatával, és 10-20 perc alatt készre rotyogtatjuk. 

MÁSODIK LÉPÉS:

A cukkiniket és a padlizsánt hosszában vékonyra gyaluljuk, majd szárazon szeletenként 1-1 perc alatt elősütjük őket, hogy kieressze a nedvességet és ne ázzon el a lasagne. 

HARMADIK LÉPÉS:

Egy kb. 25×35 cm-es tepsiben 1 ek olívaolajat ekenünk, majd rétegezzük a zöldségeket tetszőleges sorrendben.

NEGYEDIK LÉPÉS:

Egy réteg zöldség után jöhet egy sor a zöldfűszerekből, majd elegyengetjük a ragut, és befejezzük a maradék zöldséggel és zöldfűszerrel.

ÖTÖDIK LÉPÉS:

A tetejére sajtot vagy sörélesztőpelyhet szórunk és 200 fokos sütőben készre sütjük 15-20 perc alatt.

További vacsora ötletek:

Scroll to Top