
Hozzávalók 2 adaghoz:
ELSŐ LÉPÉS:
Hevítsünk fel egy közepes edényt az olajjal, és 3-4 percig dinszteljük benne a póréhagymát. Ha eléggé üveges, öntsük fel az alaplével vagy vízzel, a kókusztejjel, sózzuk, borsozzuk, és forraljuk fel.
MÁSODIK LÉPÉS:
Adjuk hozzá a medvehagymát is, hagyjuk a levest további 1 percig főni, majd vegyük le a tűzről.
HARMADIK LÉPÉS:
Öntsük az egészet turmixgépbe, vagy botmixer segítségével pürésítsük selymes állagúra.
NEGYEDIK LÉPÉS:
Tálaláskor szórd meg sült baconnel és pirított krutonnal. Tökéketes a sós-édeskés ízkombináció.
ÖTÖDIK LÉPÉS:
Kóstold meg, ha szükséges, sózd még. Nálam sokszor van lefagyasztva maradék alaplé, ezt salátákhoz krémlevesekhez vegeta helyett szuperül tudod használni.