
Hozzávalók 2 adaghoz:
ELSŐ LÉPÉS:
Egy száraz serpenyőben lepirítjuk a megtiszítótt és felszeletelt gombákat, és kiszedjük egy tányérra.
MÁSODIK LÉPÉS:
Ugyanebben a serpenyőben egy kevés olajon pár perc alatt elősütjük az előzőleg sózott, borsozott pulykamell szeleteket, majd ezt is kivesszük.
HARMADIK LÉPÉS:
A visszamaradt szaftra öntünk még 1 evőkanál olajat, és elkezdjük pirítani az apróra vágott hagymát és a felszeletelt fokhagymát.
NEGYEDIK LÉPÉS:
Sózzuk, és ha egy kis színt kapott a hagyma, akkor tegyük bele a mustárt.
ÖTÖDIK LÉPÉS:
Utána tegyük bele a tejszínt/joghurtot, sózzuk, borsozzuk, kakukkfűvel, rozmaringgal és oregánóval fűszerezzük. Belerakjuk a lepirított gombát és az elősütött pulykát is.
HATODIK LÉPÉS:
Megszórjuk durvára vágott petrezselyemmel, és 5-8 percig rotyogtatjuk még, hogy a hús teljesen megpuhuljon.
HETEDIK LÉPÉS:
Fogyaszd a kedvenc köreteddel.