
Hozzávalók 1 kenyérhez:
ELSŐ LÉPÉS:
A 160 g vizet és 22 g útifűmaghéjat keverd ki és várd meg, hogy megszívja magát.
MÁSODIK LÉPÉS:
Utána a többi hozzávalóval együtt keverd ki gépi dagasztófejjel vagy kézzel. (igen, kétszer kell hozzáadni a 160 g vizet)
HARMADIK LÉPÉS:
Lisztezett felületen gyúrd át és igazítsd a formáját a sütőformádhoz.
NEGYEDIK LÉPÉS:
Sütőpapírral bélelt formába tedd bele, takard le és meleg helyen keleszd 30 percet.
ÖTÖDIK LÉPÉS:
Vagdosd be a tetejét és mehet a sütőbe.
HATODIK LÉPÉS:
Alsó-felső sütésen süsd 25 percig 200 fokon, majd 25 percig 180 fokon.
HETEDIK LÉPÉS:
Vedd ki a formából és egy rácson hűtsd ki. Szeletelés előtt várd meg míg kihűl.