Tárkonyos krumplileves csirkemellel

Hozzávalók 6 adaghoz:

Elkészítés:

ELSŐ LÉPÉS:

A hagymát és fokhagymát pucold meg és aprítsd kis kockákra. Egy lábasban hevítsd fel a kókuszolajat és párold üvegesre a hagymákat.

MÁSODIK LÉPÉS:

Az apró kockákra vágott húst add hozzá, sózd-borsozd ízlés szerint és fehéredésig pirítsd. Majd add hozzá a megpucolt és felkockázott/karikázott zöldségeket (kivéve a krumplit), tedd bele a babérlevelet és öntsd fel 2-2,5 liter vízzel.

HARMADIK LÉPÉS:

Amikor félpuhára főtt a hús hozzáadjuk a burgonyakockákat is.

NEGYEDIK LÉPÉS:

Miután megpuhult a burgonya is, 1 kis doboz vegaföllel és a liszttel behabarjuk.

ÖTÖDIK LÉPÉS:

Hozzáadjuk a tárkonyt, ecetet és citromlevet és összekeverjük. 5-6 percig még keverjük és megvárjuk míg összefő.

További ebéd ötletek:

Scroll to Top