
Hozzávalók 6 adaghoz:
ELSŐ LÉPÉS:
A hagymát és fokhagymát pucold meg és aprítsd kis kockákra. Egy lábasban hevítsd fel a kókuszolajat és párold üvegesre a hagymákat.
MÁSODIK LÉPÉS:
Az apró kockákra vágott húst add hozzá, sózd-borsozd ízlés szerint és fehéredésig pirítsd. Majd add hozzá a megpucolt és felkockázott/karikázott zöldségeket (kivéve a krumplit), tedd bele a babérlevelet és öntsd fel 2-2,5 liter vízzel.
HARMADIK LÉPÉS:
Amikor félpuhára főtt a hús hozzáadjuk a burgonyakockákat is.
NEGYEDIK LÉPÉS:
Miután megpuhult a burgonya is, 1 kis doboz vegaföllel és a liszttel behabarjuk.
ÖTÖDIK LÉPÉS:
Hozzáadjuk a tárkonyt, ecetet és citromlevet és összekeverjük. 5-6 percig még keverjük és megvárjuk míg összefő.