
Hozzávalók 1 adaghoz:
ELSŐ LÉPÉS:
Melegítsd elő a sütőt 180 fokosra. Az avokádót vágd ketté és vedd ki a magját, a tonhalat szűrd le.
MÁSODIK LÉPÉS:
A tonhalhoz add hozzá a kikanalazott avokádót, a kenyérmorzsát, a vöröshagymát, a fűszereket, a lime levét, a fokhagymát és a tojást.
HARMADIK LÉPÉS:
Készíts belől jól formázható masszát, ha nagyon nem áll össze tegyél még hozzá kenyérmorzsát.
NEGYEDIK LÉPÉS:
Formázz belőle korongokat és helyezd sütőpapírral bélelt tepsibe.
ÖTÖDIK LÉPÉS:
Süsd mindkét oldalát 10 percig 180 fokos sütőben, vagy kis olajos serpenyőben.
HATODIK LÉPÉS:
Tálald friss salátával, fokhagymás mártogatóssal.