tonhalfasírt

Hozzávalók 1 adaghoz:

Elkészítés:

ELSŐ LÉPÉS:

Melegítsd elő a sütőt 180 fokosra. Az avokádót vágd ketté és vedd ki a magját, a tonhalat szűrd le.

MÁSODIK LÉPÉS:

A tonhalhoz add hozzá a kikanalazott avokádót, a kenyérmorzsát, a vöröshagymát, a fűszereket, a lime levét, a fokhagymát és a tojást.

HARMADIK LÉPÉS:

Készíts belől jól formázható masszát, ha nagyon nem áll össze tegyél még hozzá kenyérmorzsát.

NEGYEDIK LÉPÉS:

Formázz belőle korongokat és helyezd sütőpapírral bélelt tepsibe.

ÖTÖDIK LÉPÉS:

Süsd mindkét oldalát 10 percig 180 fokos sütőben, vagy kis olajos serpenyőben.

HATODIK LÉPÉS:

Tálald friss salátával, fokhagymás mártogatóssal.

További uzsonna ötletek:

Scroll to Top