Zabos kakaós palacsinta túróval és málnával

Hozzávalók 4 adaghoz:

Töltelékhez:

Elkészítés:

ELSŐ LÉPÉS:

Egy tálban keverd el a lisztet a kakaóval és egy csipet sóval.

MÁSODIK LÉPÉS:

Add hozzá a palacsinta többi összetevőjét, és habverővel alaposan keverd össze a tésztát.

HARMADIK LÉPÉS:

Ha túl hígnak találod, adj hozzá még egy kis lisztet és fordítva, ha túl sűrű, adj hozzá még egy kevés tejet vagy vizet.

NEGYEDIK LÉPÉS:

Felhevített enyhén olajozott serpenyőben süss belőlük palacsintákat.

ÖTÖDIK LÉPÉS:

A töltelék összetevőt botmixerrel krémesítsd és töltsd a palacsintába.A málnát teheted a tetejére és mellé is eheted.

HATODIK LÉPÉS:

Tekerheted vagy hajtogathatod is a palacsintát, munkában tökéletes uzsonna.

További uzsonna ötletek:

Scroll to Top