frankfurti leves gazdagon

Hozzávalók 4 adaghoz:

Elkészítés:

ELSŐ LÉPÉS:

Aprítsd fel a vöröshagymát, kockázd fel a sárgarépát, fehérrépát, karalábét és burgonyát, csíkozd fel a kelkáposztát, karikázd fel a virslit.

MÁSODIK LÉPÉS:

Egy lábasban hevítsd fel az olajat, és pirítsd meg a virsli karikákat, majd vedd ki őket az edényből, és tedd félre.

HARMADIK LÉPÉS:

Párold üvegesre a vöröshagymát az olajon, majd add hozzá aprított fokhagymát, sárgarépát, fehérrépát, karalábét, és párold össze folyamatosan kevergetve.

NEGYEDIK LÉPÉS:

Add a kelkáposztát és a burgonyát a zöldségekhez, és öntsd fel 2 liter meleg vízzel.

ÖTÖDIK LÉPÉS:

Add a frankfurti leveshez a sót, majorannát és őrölt köményt és közepes lángon főzd, amíg a répa és krumpli meg nem puhulnak.

HATODIK LÉPÉS:

Keverd simára a tejfölt, lisztet és őrölt paprikát, majd merj hozzá egy merőkanál levest, és keverd össze.

HETEDIK LÉPÉS:

Öntsd a tejfölös habarást a leveshez, keverd össze és forrald össze.

NYOLCADIK LÉPÉS:

Végül add a frankfurti leveshez a pirított virsli karikákat, és már kész is a frankfurti leves gazdagon.

További vacsora ötletek:

Scroll to Top