
Hozzávalók 4 adaghoz:
ELSŐ LÉPÉS:
Aprítsd fel a vöröshagymát, kockázd fel a sárgarépát, fehérrépát, karalábét és burgonyát, csíkozd fel a kelkáposztát, karikázd fel a virslit.
MÁSODIK LÉPÉS:
Egy lábasban hevítsd fel az olajat, és pirítsd meg a virsli karikákat, majd vedd ki őket az edényből, és tedd félre.
HARMADIK LÉPÉS:
Párold üvegesre a vöröshagymát az olajon, majd add hozzá aprított fokhagymát, sárgarépát, fehérrépát, karalábét, és párold össze folyamatosan kevergetve.
NEGYEDIK LÉPÉS:
Add a kelkáposztát és a burgonyát a zöldségekhez, és öntsd fel 2 liter meleg vízzel.
ÖTÖDIK LÉPÉS:
Add a frankfurti leveshez a sót, majorannát és őrölt köményt és közepes lángon főzd, amíg a répa és krumpli meg nem puhulnak.
HATODIK LÉPÉS:
Keverd simára a tejfölt, lisztet és őrölt paprikát, majd merj hozzá egy merőkanál levest, és keverd össze.
HETEDIK LÉPÉS:
Öntsd a tejfölös habarást a leveshez, keverd össze és forrald össze.
NYOLCADIK LÉPÉS:
Végül add a frankfurti leveshez a pirított virsli karikákat, és már kész is a frankfurti leves gazdagon.