
Hozzávalók 1 kisebb jénaihoz (2 adag):
ELSŐ LÉPÉS:
Az alap hozzávalóit egy tálban összegyúrjuk és finomat kiolajozott jénai aljába nyomkodjuk úgy, hogy legyen egy kis pereme és 180 fokon alsó-felső sütésen 7-8 percig elősütjük. ( tortaformában is sütheted).
MÁSODIK LÉPÉS:
A hagymát a kókuszolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a zöldségkeveréket és felöntjük egy kis vízzel, ízlés szerint fűszerezzük és fedő alatt megpároljuk. Ha olyan zöldségkeveréket vettél, ami már meg van fűszerezve, akkor óvatosan bánj a sóval. Hozzákeverjük a cottage cheese-t vagy növényi joghurtot/tejfölt, a tojásokat és a felkockázott sonkát (ha szükséges még fűszerezzük).
HARMADIK LÉPÉS:
A zöldséges-sonkás masszát jól elkeverjük és a tésztára öntjük, a tetejét megszórjuk a sajjtal vagy sörélesztő pehellyel.
NEGYEDIK LÉPÉS:
180 fokon légkeverésen kb 35 percig sütjük.