fbpx

Fittkontroll edzés bérlet

 

• 8 alkalmas bérlet  11.200 Ft helyett 10.400 Ft

• 12 alkalmas bérlet  16.800 Ft helyett 15.000 Ft

Tedd meg az első lépést az egészségedért, kezdd el MOST a rendszeres mozgást!

Bérleteddel 5 fajta élő-online edzésen vehetsz részt:

PilatesA torna lényege a kontrollált mozgássorozatok és a légzéskoordináció optimális összehangolása, miközben a mozgás a test egész izomzatát tonizálja, beleértve a test ún. „erőközpontjában” lévő belső izmokat is, amelyek létezését egyébként észre sem vesszük, így azokat akaratlagosan nem is mozgatjuk.

Köredzés: 8 gyakorlatból álló edzés, melyben váltakoznak az erősítő és kardió feladatok. 

Fitt torna: A gyakorlatok sokoldalúan edzik, erősítik a test szinte minden részét, az emberi test természetes mozgásait használva. Fejlődik az erő, az állóképesség, a hajlékonyság, és a koordinációs képesség.

Intervall edzés: Statikus erősítő gyakorlatok párosítva saját testsúllyal végzett intenzív kardió gyakorlatokkal. A mozgásforma lényege, hogy  terhelési és pihenőidők (aktív), szakaszok váltják egymást. 

Fittwalking: A gyaloglás az egyik legalapvetőbb mozgásunk, melynek számtalan jótékony hatása igazolt. Edzésünk fő gyakorlata a helybenjárás, melyet kargyakorlatokkal teszünk még hatékonyabbá. 

Edzéseinken törekszünk a követhető, egyszerű koreográfiára, folyamatosan instrukciókat adunk a helyes kivitelezéshez, hogy a mozgás biztonságos és hatásos legyen.

A gyakorlatokat mutatjuk könnyített és nehezített változatban, így mindenki az edzettségéhez mérten sportolhat.

 

 

 

Edzéseid időpontját megtervezheted online órarendünkben.

Töltsd ki az űrlapot a bérlet vásárláshoz

✔️ 1. lépés: Töltsd ki a megrendelő űrlapot

✔️ 2. lépés: Banki átutalással fizesd ki az online edzés bérlet árát, amelyet 6 hónapig tudsz felhasználni. Az űrlap kitöltése után legkésőbb 2 munkanapon belül elküldjük a díjbekérőt e-mailben. 

✔️ 3. Az összeg beérkezése után elküldjük a számlát.