A Fitt Kontroll csapata

Fitt kontroll mentor

Gróf Szilvia

Megújulást, támogatást adok, hogy felismerd egyediséged, kihozd magadból a legjobb formád, magabiztosan, vonzóan éld az életedet. 

2012. óta dolgozom csoportos és személyi edzőként. Férjemmel, és most már 4 edzőtársammal mindennap azon dolgozunk, hogy a hozzád hasonló embereknek, akiknek fontos az egészsége, segítsünk a céljaik elérésében; legyen az jó formába kerülni, fitten élni vagy egy teljes életmódváltás.

Folyamatosan képezzük magunkat, mindegyikünk más területen, hogy kiegészítsük egymást, mert a fejlődés soha nem ér véget.

Ma már nyolc féle csoportos edzést vezetek, valamint személyi edzőként fejlesztem vendégeimet. Nagyon szeretem a személyi edzéseket, mert így jobban belelátok az emberek életébe, jobban megismerhetem őket, és így hatékonyabban tudok segíteni egyedi problémáikon. 

Célom, és vágyam azoknak az embereknek segíteni, akiknek fontos a testi-lelki egészség. Akik alkatukhoz, adottságaikhoz mérten szeretnék testüket formálni, akik szeretnének vonzóan kinézni, akikkel reális célokat tudunk együtt kitűzni, és nem sanyargatják magukat azzal, hogy valaki másra szeretnének hasonlítani, vagy azzal, hogy barbibaba alakot szeretnék elérni. Mindenkiben van szuperképesség, vonzó külső jegy, és nekünk ezt kell megtalálni!

Szia, Gróf Tibor vagyok, 2010-óta vezetem a Flux Spin Fitness termet.
A sport mindig szerves része volt és lesz is az életemnek.

Fitness Company-nál kezdtem tanulmányaimat 10 évvel ezelőtt, ezen ismereteimet igyekszem folyamatosan bővíteni, mert a meglévő tudás sosem lehet elég.

A kiegyensúlyozott táplálkozás és a testedzés számomra nem csak munka, hanem életstílus.

Személyi edzések mellett, 7 fajta csoportos edzést vezetek.

Edzéseimet preventív szemlélettel tartom, nagy hangsúlyt fektetek a gyakorlatok helyes kivitelezésére, a motiválásra.

Fontosnak tartom, hogy lépjünk ki a saját komfortzónánkból, hogy elérjük az új céljainkat és igenis feszegessük a saját határainkat!

Fitt kontroll mentor

Gróf tibor

ismerd meg a csapatot

fitt kontroll csapata

Hullin-Molnár Sára Pilates oktató

Juhász Éva Csoportos fitness edző

Fitness termi és Online edzések

Csatlakozz hozzánk móri fitness termeinkben vagy online az ország bármely területéről, mi pedig segítünk céljaid elérésében!