fbpx

Fitt kontroll mentor

Gróf Szilvia

Szia! Gróf Szilvia vagyok és én foglak kísérni a programban, mint Fitt Kontroll mentor. A legfőbb célom edzőként, hogy mindenkinek az egyéni testalkatából, az egyéni adottságainak megfelelő legjobbat hozzam ki.

2012. óta dolgozom csoportos és személyi edzőként. Férjemmel, és most már 4 edzőtársammal mindennap azon dolgozunk, hogy a hozzád hasonló embereknek, akiknek fontos az egészsége, segítsünk a céljaik elérésében; legyen az jó formába kerülni, fitten élni vagy egy teljes életmódváltás.

Folyamatosan képezzük magunkat, mindegyikünk más területen, hogy kiegészítsük egymást, mert a fejlődés soha nem ér véget.

Ma már nyolc féle csoportos edzést vezetek, valamint személyi edzőként fejlesztem vendégeimet. Nagyon szeretem a személyi edzéseket, mert így jobban belelátok az emberek életébe, jobban megismerhetem őket, és így hatékonyabban tudok segíteni egyedi problémáikon. 

Célom, és vágyam azoknak az embereknek segíteni, akiknek fontos a testi-lelki egészség. Akik alkatukhoz, adottságaikhoz mérten szeretnék testüket formálni, akik szeretnének vonzóan kinézni, akikkel reális célokat tudunk együtt kitűzni, és nem sanyargatják magukat azzal, hogy valaki másra szeretnének hasonlítani, vagy azzal, hogy barbibaba alakot szeretnék elérni. Mindenkiben van szuperképesség, vonzó külső jegy, és nekünk ezt kell megtalálni!

alakformáló edzések

Kortól és felkészültségi állapottól függetlenül bárki számára végezhető gyakorlatokkal.

pilates

Nem csak nők számára előnyös mozgásforma. Gyakorlásában nagy szerepet kapnak a gerinc stabilizáló izmai (mélyizmok), illetve a speciális légzéstechnika.

súlycsökkentés

További edzéstípusok meghatározó eleme a testsúly csökkentése és az ideális alak és testtartás elérése.

csapat

ismerd meg a csapatot

fitt kontroll csapata

Több szakember is segíteni fog a Fitt Kontroll Program ideje alatt. Számunkra fontos, hogy megbízható emberektől, pontos válaszokat és működő segítséget kapj.

Akikkel együtt dolgozunk programjaink sikere érdekében a szakterületükön sok éves tapasztalattal rendelkeznek, így bátran merjük őket mi is ajánlani. 

A program ideje alatt nem csak tapasztalat edzőket fogsz megismerni, hanem dietetikus szakembert, aki a táplálkozási tanácsaival és minta étrendekkel fog segíteni a célod elérésében.

 

További szakemberek is segíteni fognak, mint például gasztroenteorológus és belgyógyász, valamint fitoterapeuta és hormonegyensúly tanácsadó.

Mint láthatod a Fitt Kontroll program nem csak a testmozgásról szól. Ez egy kompex program, ahol odafigyelünk arra, hogy valódi és tartós eredményeket tudj elérni. 

csatlakozz most!

Olvasd el a következő Fitt Kontroll Program részleteit és jelentkezz, mi pedig segíteni fogunk végig a céljaid elérésében!