Sikertörténetek

A Fittkontroll megváltoztatta az egész életemet. Az életmódváltással sikerült 45 kilót kicsivel több, mint 1 év alatt. Nemcsak fizikailag változtam meg, hanem személyiségileg is: tele vagyok energiával, pozitívan látom az életet, beleszerettem a sportolásba. A titok nyitja 4 dolog: kitartás, türelem, elfogadás és a Fittkontroll program.

– Nagy Bernadett

“1.5 évvel ezelőttig nem szerettem a tükröt! Ha például egy próbafülkében szembesültem magammal, volt, hogy sírva jöttem ki a boltból, főleg, ha a kiszemelt ruha nem jött fel rám.
Amióta a változtatás, az életmódváltás útjára léptem, a tükör egyszercsak a barátom lett. Mostmár előszeretettel nézegetem magam, segít megszokni az új énemet. Mert igen, változott a hozzáállásom, tapasztalatokat szereztem magamról, azt mondhatom, más ember lettem, egy jobb kiadás! És ahogy a testem változott, a lelkem is egyensúlyba került! ❤️”
További eredményes fejlődést kívánunk❤️

“Megszerettem a mozgást, sokat javultak a problémáim”

Kiskorom óta súlyos zsírödémával küzdök. A Fittkontroll program segítségével megszerettem a mozgást, sokat javultak a problémáim, és hála nekik mára már el sem tudom képzelni életemet sport nélkül. Hiszem azt, hogy mi zsírödémások is tehetünk a betegségünk ellen, és ezt ők mutatták meg. 

– Csavajda Dóra

“Mindig megvolt az elhatározás a változásra, de a kezdeti lelkesedés hamar tovaszállt, kevés volt az akaraterő, és, mivel az eredmény sajnos nem egy hamar jön, így a motiváció is hiányzott. Mikor belevágtam a programba tudtam, hogy ezt most végig kell csinálnom, nem szabad elszalasztani a lehetőséget, és a remek segítséget, amit kaptam Tőletek. Tehát az első és legfontosabb tényleg az, hogy fejben döntsd el! És így, meglepő módon nem is okozott gondot az új étrend. Változatos, finom ételek szerepeltek a listán, így nem kellett éhezni. A rendszeres online edzéseket is vártam! Néhány hét alatt új szokások alakultak ki (tudatosabb vásárlás, főzés). Ez először nehéz volt. A napomat is máshogy kellett beosztanom (többszöri étkezés, több folyadék, online edzések). Az online konzultációk, tippek által egyre tájékozottabb lettem az életmódváltást illetően. Az első hónap végére már érezhető volt a változás! Energikusabb, fittebb lettem! Ez cm-ben és súlyban is megmutatkozott. Első hónap végére -3,5 kg, a második hónap végére -4,5 kg. Külön öröm, amikor már mások is látják rajtam, hogy vékonyabb vagyok, és megdicsérnek. 🙂 Ez egy olyan önbizalomtuning, ami segít túllendülni a nehézségeken és motivál! A továbbiakban is folytatom a már mondhatni rutinná vált életmódot! Köszönöm szépen a lehetőséget és a segítséget!

Üdv. Ruff Tünde

A program gyökeresen megváltoztatta az életemet és ezzel együtt a szokásaimat is, mivel teljesen máshogy kellett beosztanom az időmet ehhez, ha már csak a főzésre és a bevásárlásra, vagy a rendszeres sportra gondolok. Szóval nem csak a testem alakult át hanem a szokásaim is. Sokkal nagyobb oda figyelést igényel azóta minden, de ez azért volt, jó mert megtanultam rendszerezni a dolgaimat. 

Sokkal jobban érzem azóta magam a bőrömbe, jó érzés, hogy nem feszengek a ruháimba, ami sokat dobott az önbizalmamon. Az első havi eredményem 3 kiló minusz lett. A másodig hónapra pedig már meg volt a 4,5 kiló minusz. 

Köszönünk szépen mindent!!! 🙂
Ruff Nikolett