fbpx

Sikertörténetek

Már régóta küzdöttem túlsúllyal, már-már elfogadtam magam. Aztán elkezdtem edzőterembe járni, de az sem hozta el a nagy változást.

Kiderült, hogy pajzsmirigy betegségem van, és IR-es is lettem. Ekkor kértem segítséget a mozgás terén Szilviéktől. És lám a gyógyszerek, diéta és mozgás hatására nem maradt el a siker. Nagyon-nagy akaraterő és kitartás kellett ehhez az 1 évhez, de megérte, mert 30 kiló túlsúlytól szabadultam meg. Továbbra is járok edzésekre, hiányzik, ha nem tudok részt venni a heti 3 órán. Fittebb, energikusabb és boldogabb lettem.

Köszönettel: Vivien

Vágytam a változásra, nem más, csakis magam miatt, és ki akartam próbálni, meddig tudok elmenni.

“Szeretem a határaimat feszegetni, és a tavaszi 28 napos haslaposító program nagyon izgalmas volt. Egyrészt kifinomultabbak lettek az ízlelőbimbóim, másrész sokkal jobban éreztem magam, és jobban is aludtam. Persze pozítív dolog volt az is, hogy laposodott a hasam és könnyebben emésztettem, nem éreztem fáradságot, sőt tele voltam energiával. Nagyon megszerettem a salátákat is, amit azóta is minden nap eszek. Számomra nagyon könnyen telt el az idő, szívesen újra belevágnék. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm! Tündi”

Betegségeim miatt döntöttem úgy, hogy változtatok eddigi életvitelemen.

Szilvi segítségével, vezetett edzéstervvel,az étrend megváltoztatásával kezdődött minden!Nagy kihívás volt, kezdetben voltak nagyon nehéz pillanatok, de amint múlt az idő a torna az életem részévé vált, az ételek elkészítése sem okozott különösebb gondot. És jöttek az eredmények jobb közérzet a fáradékonyságom elmúlt fittebb lettem néha energiabombának éreztem magam. A kilók elvesztése révén az önbizalom is megnőtt. Betegségeim szinte elmúltak. Igaz vár még rám némi változás de egy jó csapattal könnyebb elérni a célomat! Tehát folytatás következik!! Köszönöm! Marcsi

“Mindig megvolt az elhatározás a változásra, de a kezdeti lelkesedés hamar tovaszállt, kevés volt az akaraterő, és, mivel az eredmény sajnos nem egy hamar jön, így a motiváció is hiányzott. Mikor belevágtam a programba tudtam, hogy ezt most végig kell csinálnom, nem szabad elszalasztani a lehetőséget, és a remek segítséget, amit kaptam Tőletek. Tehát az első és legfontosabb tényleg az, hogy fejben döntsd el! És így, meglepő módon nem is okozott gondot az új étrend. Változatos, finom ételek szerepeltek a listán, így nem kellett éhezni. A rendszeres online edzéseket is vártam! Néhány hét alatt új szokások alakultak ki (tudatosabb vásárlás, főzés). Ez először nehéz volt. A napomat is máshogy kellett beosztanom (többszöri étkezés, több folyadék, online edzések). Az online konzultációk, tippek által egyre tájékozottabb lettem az életmódváltást illetően. Az első hónap végére már érezhető volt a változás! Energikusabb, fittebb lettem! Ez cm-ben és súlyban is megmutatkozott. Első hónap végére -3,5 kg, a második hónap végére -4,5 kg. Külön öröm, amikor már mások is látják rajtam, hogy vékonyabb vagyok, és megdicsérnek. 🙂 Ez egy olyan önbizalomtuning, ami segít túllendülni a nehézségeken és motivál! A továbbiakban is folytatom a már mondhatni rutinná vált életmódot! Köszönöm szépen a lehetőséget és a segítséget!

Üdv. Ruff Tünde

A program gyökeresen megváltoztatta az életemet és ezzel együtt a szokásaimat is, mivel teljesen máshogy kellett beosztanom az időmet ehhez, ha már csak a főzésre és a bevásárlásra, vagy a rendszeres sportra gondolok. Szóval nem csak a testem alakult át hanem a szokásaim is. Sokkal nagyobb oda figyelést igényel azóta minden, de ez azért volt, jó mert megtanultam rendszerezni a dolgaimat. 

Sokkal jobban érzem azóta magam a bőrömbe, jó érzés, hogy nem feszengek a ruháimba, ami sokat dobott az önbizalmamon. Az első havi eredményem 3 kiló minusz lett. A másodig hónapra pedig már meg volt a 4,5 kiló minusz. 

Köszönünk szépen mindent!!! 🙂
Ruff Nikolett