fittkontroll

“Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk.” -Arisztotelész

A rendszeres MOZGÁSSAL, megfelelő TÁPLÁLKOZÁSSAL, nem csak vonzóbbak és magabiztosabbak leszünk, de hosszabb és fittebb életet élhetünk.

01.
fittkontroll

Programok

NYITVA

ZÁRVA

02.
Bemutatkozás

Csapatunk

Megújulást, támogatást adunk, hogy felismerd az egyediséged, kihozd magadból a legjobb formád, magabiztosan, vonzóan éld az életedet. 

03.
fittkontroll

Sikertörténetek

5/5
"A Fittkontroll megváltoztatta az egész életemet. Az életmódváltással sikerült 45 kilót kicsivel több, mint 1 év alatt. Nemcsak fizikailag változtam meg, hanem személyiségileg is: tele vagyok energiával, pozitívan látom az életet, beleszerettem a sportolásba. A titok nyitja 4 dolog: kitartás, türelem, elfogadás és a Fittkontroll program."
Bernadett
5/5
“1.5 évvel ezelőttig nem szerettem a tükröt! Ha például egy próbafülkében szembesültem magammal, volt, hogy sírva jöttem ki a boltból, főleg, ha a kiszemelt ruha nem jött fel rám. Amióta a változtatás, az életmódváltás útjára léptem, a tükör egyszercsak a barátom lett. Mostmár előszeretettel nézegetem magam, segít megszokni az új énemet. Mert igen, változott a hozzáállásom, tapasztalatokat szereztem magamról, azt mondhatom, más ember lettem, egy jobb kiadás! És ahogy a testem változott, a lelkem is egyensúlyba került! ❤️” További eredményes fejlődést kívánunk❤️
Hajnalka
5/5
“Kiskorom óta súlyos fokú zsírödémával küzdök. A Testreformáló program segítségével megszerettem a mozgást, megtanultam rendszerezni a számomra megfelelő táplálkozást, és hála a programnak mára már el sem tudom képzelni az életem sport nélkül. Hiszem azt, hogy mi, zsírödémások is tehetünk a betegségük ellen. Tavasz óta 20 kg-ot fogytam, a műtétemig még -15 kg fogyás vár rám.”
DÓRA
04.
Fitt magazin

edzés táplálkozás motiváció

a saját testsúlyos edzés előnyei

A saját testsúlyos edzés előnyei

Napjainkban az egészséges életmód, a helyes táplálkozás és persze a rendszeres testmozgás is egyre nagyobb ...
TOVÁBB
saját testsúlyos edzés guggolás gyakorlat

Saját testsúlyos edzés alapok: 4 gyakorlat kezdőknek!

A saját testsúlyos edzés az egyik legjobb módja annak, ha szeretnéd elkezdeni a mozgást, fitté ...
TOVÁBB

Csak nyugiban!

Az egész napos ülés után elgémberedve állunk fel, ropogunk – kattogunk mindenütt, az is fáj ...
TOVÁBB
05.
gyakori

Kérdések és válaszok

A MotiBro szuper rendszerét használjuk az adminisztráció során. Első alkalommal regisztálj, majd JELENTKEZZ BE az edzésre, vásárolj ÓRAJEGYET vagy BÉRLETET: https://fittkontroll.hu/online-edzes-bejelentkezes/             

Második lépés, töltsd le a ZOOM programot, és telepítsd a számítógépedre! Az élő-zoom edzésekhez kezdés előtt 5 perccel tudsz csatlakozni.

Igen, Motibroban az aktivitás menüben, 24 órán belül visszanézhető.

Internetre, lejátszó eszközre, és a Motibro alkalmazásra, illetve egy tornaszőnyegre lesz szükséged.

Kezdésnek a Pilates és a Fittwalking edzéseket javasoljuk.

Az edzés kezdése előtt 5 órával már nem lemondható.

Scroll to Top