fittkontroll

“Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk.” -Arisztotelész

A rendszeres MOZGÁSSAL, megfelelő TÁPLÁLKOZÁSSAL, nem csak vonzóbbak és magabiztosabbak leszünk, de hosszabb és fittebb életet élhetünk.

01.
fittkontroll

Programok

NYITVA

ZÁRVA

02.
Bemutatkozás

Csapatunk

Megújulást, támogatást adunk, hogy felismerd az egyediséged, kihozd magadból a legjobb formád, magabiztosan, vonzóan éld az életedet. 

03.
fittkontroll

Sikertörténetek

5/5
"A Fittkontroll megváltoztatta az egész életemet. Az életmódváltással sikerült 45 kilót kicsivel több, mint 1 év alatt. Nemcsak fizikailag változtam meg, hanem személyiségileg is: tele vagyok energiával, pozitívan látom az életet, beleszerettem a sportolásba. A titok nyitja 4 dolog: kitartás, türelem, elfogadás és a Fittkontroll program."
Bernadett
5/5
“1.5 évvel ezelőttig nem szerettem a tükröt! Ha például egy próbafülkében szembesültem magammal, volt, hogy sírva jöttem ki a boltból, főleg, ha a kiszemelt ruha nem jött fel rám. Amióta a változtatás, az életmódváltás útjára léptem, a tükör egyszercsak a barátom lett. Mostmár előszeretettel nézegetem magam, segít megszokni az új énemet. Mert igen, változott a hozzáállásom, tapasztalatokat szereztem magamról, azt mondhatom, más ember lettem, egy jobb kiadás! És ahogy a testem változott, a lelkem is egyensúlyba került! ❤️” További eredményes fejlődést kívánunk❤️
Hajnalka
5/5
“Kiskorom óta súlyos fokú zsírödémával küzdök. A Testreformáló program segítségével megszerettem a mozgást, megtanultam rendszerezni a számomra megfelelő táplálkozást, és hála a programnak mára már el sem tudom képzelni az életem sport nélkül. Hiszem azt, hogy mi, zsírödémások is tehetünk a betegségük ellen. Tavasz óta 20 kg-ot fogytam, a műtétemig még -15 kg fogyás vár rám.”
DÓRA
04.
Fitt magazin

edzés táplálkozás motiváció

hiit edzés

HIIT edzés: minden, amit tudni érdemes!

Nem kérdés, hogy a hiit edzés napjaink egyik legnépszerűbb edzésformája. Hogy miért van ez arra ...
TOVÁBB
a hiit edzés jelentése

A HIIT edzés jelentése

Ha rendszeresen mozogsz, vagy épp azon gondolkozol, hogy elkezd az edzést, biztosan hallottál már az ...
TOVÁBB
hiit edzés hátrányai

A hiit edzés hátrányai

A magas intenzitású intervallum edzés napjaink egyik legnépszerűbb, – ha nem a legnépszerűbb – edzésformája, ...
TOVÁBB
05.
gyakori

Kérdések és válaszok

A MotiBro szuper rendszerét használjuk az adminisztráció során. Első alkalommal regisztálj, majd JELENTKEZZ BE az edzésre, vásárolj ÓRAJEGYET vagy BÉRLETET: https://fittkontroll.hu/online-edzes-bejelentkezes/             

Második lépés, töltsd le a ZOOM programot, és telepítsd a számítógépedre! Az élő-zoom edzésekhez kezdés előtt 5 perccel tudsz csatlakozni.

Igen, Motibroban az aktivitás menüben, 24 órán belül visszanézhető.

Internetre, lejátszó eszközre, és a Motibro alkalmazásra, illetve egy tornaszőnyegre lesz szükséged.

Kezdésnek a Pilates és a Fittwalking edzéseket javasoljuk.

Az edzés kezdése előtt 5 órával már nem lemondható.

Scroll to Top