InBody testösszetétel elemzés

Az Inbody a jelenleg létező legprecízebb bioimpedancia elvén működő testösszetétel analizáló készülék. Professzionális mérést, precíz eredményt biztosít. Nem becsült, hanem valódi, mért adatokat garantál.
Azonnali képet ad a testet felépítő vázizmok, testzsír, testvíz és csontok ásványi anyag tartalmáról, valamint ezek arányáról. Segítséget nyújt az állapotfelmérésben és a nyomonkövetésben egyaránt.

A készülék 5 szegmensre osztja a testet (4 végtag és a törzs). Ezzel egy olyan elemzést kapunk, amely pontosan meghatározza az izom-zsír-testfolyadék arányt, a tápláltsági állapotot, alapanyagcserét és minden olyan adatot, ami egy átfogó képet ad testünk állapotáról.

MIT TUDHATUNK MEG EGY INBODY MÉRÉS ALKALMÁVAL?

A készülék méri a szerveket körbevevő zsír mennyiségét. Ez az érték rendkívül fontos, mert a szív- és érrendszeri betegségek valamint a cukorbetegség kialakulásának fokozott kockázatát jelenti, ha a máj és egyéb szerveinket körülvevő zsír mennyisége magas!

A belső szerveinket körülvevő testzsír megnövekedése vékony alkatú, lapos hassal bíró pácienseknél is előfordul, amely magasabb érték ezen orvosi diagnózist is segítő eszköz elemzésének segítségével egyértelműen kimutatható.

MIT KELL TUDNI AZ INBODY MÉRÉSRŐL?

MIRE FIGYELJEN MIELŐTT INBODY MÉRÉSRE JÖN?

A tenyéren és talpon keresztül a készülék közvetlenül méri a testet, a négypólusú, 8 ponton érintkező diódarendszer segítségével.

Az eredmény a felmérést követően azonnal látható és kézhezvehető, kiértékeléssel együtt nagyjából 30 percet vesz igénybe!

A mérés helyszíne: 8060 Mór, Kórház utca 8.

 

Jelentkezés InBody elemzésre

Scroll to Top